Ние поддържаме февруари сух! Укротете силното изпотяването навсякъде по тялото си,

с брутална отстъпка до US$300!! Само до 25.2.2024 г.
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА

Определено продължете с терапиите. Това, че все още се потите, не означава, че лечението не работи. Потенето отшумява бързо в огромният процент от случаите. Това означава, че един ден може да се потите, а на следващия ден ще се събудите и изпотяването ще изчезне. Важно е терапиите да се провеждат според инструкциите, докато изпотяването не спре.

Определено не прекратявайте лечението. Това явление се наблюдава от потребителите в около 10% от случаите. Преди изпотяването да спре понякога може да има леко увеличение. Това явление означава, че скоро ще достигнете целта си. Продължете лечението според инструкциите за употреба.

Използвайте Electro Antiperspirant според инструкциите за употреба в началото на лечението, според които ще направите 12 терапии, разбити в период от 28 дни. Ще спрете да се потите по време на тези терапии. След като това се случи, спрете терапията. След това правите 3-4 терапии само когато изпотяването започне бавно да се завръща. За повече информация вижте поддържаща терапия.

Устройството е наред. Освен ако нямате ръце или крака в контейнерите за вода или адаптери, прикрепени към тялото, стойността, показвана на устройството, винаги ще бъде 0. Трябва да поставите крайниците си в контейнерите за вода или да имате прикрепени адаптери към тялото, тогава стойността се увеличава.

Със сигурност. Всички устройства Electro Antiperspirant са проектирани така, че да можете да изберете сила на терапията, която е приятна за вас, и по време на която усещате само леко изтръпване. Не е необходимо да използвате големи стойности.

Моля, не продължавайте с терапиите понастоящем. Намирате се в така наречената фаза на поддръжка. Прилагайте 3-4 процедури само когато потенето започне да се завръща бавно. Това ще ви поддържа сухи дълго време.

Преди всичко трябва да се каже, че и двата тока са много ефективни. В случай на пулсов ток или напълно регулируем импулсен ток, използван с устройството Electro Antiperspirant® ELITE, това се отнася до това, че дори по-чувствителните потребители няма да изпитват никакви неприятни усещания по време на терапията. ПОСТОЯННИЯТ ток е дори по-ефективен от ПУЛСИРАЩИЯ ток, но в случай на импулсен ток, чувствителните обекти и чувствителните зони също могат да бъдат третирани. Можете да постигнете контрол над хиперхидроза и с двата вида ток.

Йонофореза с чешмяна вода, на английски съкратено като TWI, накратко, е използването на безобидно количество електричество и вода, от което тялото получава йони. Този метод се използва срещу хиперхидроза от десетилетия и не са открити дългосрочни странични ефекти. Доказано е, че йонофорезата или TWI безвредно блокира каналите на потните жлези, като по този начин значително намалява или напълно спира проявите на хиперхидроза / прекомерно изпотяване. Те най-често се проявяват като твърде потни длани, потни крака и много силно изпотяване на подмишниците. Фактът, че йонофорезата е много ефективен метод за лечение на прекомерно изпотяване, е доказано от устройствата Electro Antiperspirant, които са помогнали на повече от 130 000 души по света.

Ефектите от лечението траят няколко седмици или месеци, така че те не са постоянни, но са дълготрайни. Настоящият рекорд за лечение на прекомерно изпотяване с Electro Antiperspirant е 11 месеца без изпотяване! Потенето се завръща бавно, така че имате достатъчно време да проведете поддържащи терапии, за да удължите ефекта за много дълго време. Можете да намерите пример за провеждане на поддържащи терапии ТУК.

Можете да правите поддържащи терапии по този начин. Изчакайте и веднага щом потенето започне да се завръща и започне да ви притеснява, направете само 4 терапии за 4 дни (запишете си датата на последната терапия), вие ще спрете изпотяването и за по-нататъшно поддържане направете само 3 терапии за 3 дни (отново запишете датата на последната). Изпотяването ще изчезне отново и след като се завърне, провеждайте само 2 терапии за 2 дни (отново, като запишете датата на последната). След това сравнете колко дълго е продължила поддръжката при 4, 3 и 2 терапии и изберете кое е най-доброто решение за вас. След това продължете с броя поддържащи терапии, който е най-подходящ.

Внимание: По време на поддържащата терапия винаги използвайте същата или по-висока мощност (mA), от тази, която ви е отървала от изпотяването в началния етап или в персонализирания план. Винаги правете терапията на същото или по-високо ниво на мощност като предишното, никога на по-ниско такова. Това би оказало негативно влияние върху ефективността. (обикновено, 5-20-5-20-5-7-8 mA отрицателно, 10-12-15-18-18-18 mA положително), същото важи за промяната на настройките по време на терапията и при промяна на полярността, задайте нивото на мощност и го поддържайте стабилно до края на терапията за полярност 1 и за полярност 2. Такава процедура ще ви отърве от изпотяването бързо и дълготрайно.

Всеки разумен човек би задал такъв въпрос, преди да закупи някое от устройствата Electro Antiperspirant и с радост отговаряме.

 1. На първо място, това е ефективността. Много производители на подобни устройства имат известна ефективност, посочена на уебсайта, но те често са необосновани или, със сигурност, изобщо не изброяват никаква ефективност и се опитват да ви примамят с ниска цена и като твърдят, че йонофорезата (TWI) просто пуска електричество в хората. Устройствата Electro Antiperspirant са различни, на този сайт можете да намерите потвърждението на клиничните тестове на много истински лекари, просто ги потърсете в гугъл или им се обадете. Ще намерите и видео от представяне на клинично проучване, в което Electro Antiperspirant помага на 100% от участниците. Бройката на тези лекари непрекъснато нараства (проверете датите за потвърждение) и всички са съгласни, че устройствата Electro Antiperspirant наистина помагат на всички и че хората не срещат проблеми при тяхната употреба.

  Подобна ефективност никога не би била постигната, ако ние сами не страдахме от прекомерно изпотяване и не си съдействахме за непрекъснатото подобряване на Electro Antiperspirant с десетки хиляди наши клиенти и много лекари по света. Всеки Electro Antiperspirant е тестван в продължение на няколко години, преди да бъде пуснат на пазара. Това е така, защото не искаме да продаваме обещания, а реални решения. Дайте ни шанс да ви помогнем и по-скоро бихме умрели, отколкото да ви разочароваме.

 2. Наистина дълготраен. Искате ли да се отървете от прекомерното изпотяване / хиперхидроза само за няколко дни, седмици или месеци? Настоящият рекорд за спиране на изпотяването от потребител на Electro Antiperspirant е 11 месеца!
 3. Разполагаме със свръх съвременна техника. С всеки Electro Antiperspirant можете да сте сигурни, че притежавате първокласен продукт, който е разработен съвсем скоро. Не е само устройство, което ще пуска електричество във вас. Ние непрекъснато подобряваме нашите устройства в сътрудничество с лекари и клиенти, така че можете да сте сигурни, че сте избрали най-доброто преди да купите.

  В момента Electro Antiperspirant® ELITE е единственото устройство в света, което използва напълно регулируем ПУЛСИРАЩ ток на десет нива (ще използвате високата ефективност на класическия постоянен ток заедно с импулсния ток). Ето защо винаги настройвате устройството според това как се чувствате вие по време на терапията. Напълно използваемата мощност от 35mA не се предлага от никой друг производител на пазара.

 4. Имаме най-силните устройства. За мощно изпотяване се нуждаете от наистина силно представяне. Ние предлагаме най-силното йонофоретично устройство в света, Electro Antiperspirant ELITE, с напълно използваема мощност от 35mA. Предлагаме и най-мощния Electro Antiperspirant на батерия с 30mA мощност. Никъде другаде не можете да купите толкова мощни устройства, колкото са Electro Antiperspirant.

 5. Използваме много защитни технологии. Всеки Electro Antiperspirant съдържа много защитни технологии, които следят за вашата безопасност по време на терапията. В допълнение, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant ELITE и Electro Antiperspirant Sensitive PRO са единствените на пазара, които съдържат защитна технология, която предотвратява токов удар, дори ако хванете ръка или крак във водата или изключите адаптера от тялото. Без токови удари, само истинска помощ при прекомерно изпотяване.

Ако не знаете кое устройство да изберете, ние сме подготвили удобно ръководство, в което въвеждате кои части на тялото се изпотяват (кои области искате да лекувате) и още няколко неща, и системата ще ви препоръча устройството, което ще осигури най-добри резултати за вас. Вижте раздела Кое устройство да избера?

Всички устройства Electro Antiperspirant ще ви освободят от всякакъв вид изпотяване (включително изпотяване, причинено от стрес). Всяко от тях, обаче, работи най-добре с различни части на тялото. Някои са по-добри за по-нежната и чувствителна женска кожа, а други могат да лекуват най-добре силното изпотяване на мъжките крака. Попълвайки ръководството за закупуване, ще разберете кое устройство е подходящо за вас.

Напълно регулируем ПУЛСИРАЩ ток е перфектната комбинация от висока ефективност на ПОСТОЯНЕН ток и нежността на ПУЛСИРАЩИЯ ток. Electro Antiperspirant® ELITE е единственият в света, който предлага напълно регулируема десетстепенна скорост. Казано по-просто, това означава, че можете да променяте текущата настройка по начин, който ви подхожда и не сте зависими от една, две или пет предварително зададени стойности. Чрез степенното понижаване на ПУЛСИРАЩАТА стойност, ще постигнете ниво, при което въобще не усещате терапията. Това е особено полезно за лечение на много чувствителни пациенти или за лечение на чувствителни зони на тялото.

За Electro Antiperspirant ELITE зададената стойност на ПУЛСИРАЩ ток е 100, същата като на традиционния ПОСТОЯНЕН ток. С ПУЛСИРАНЕ със стойност 90, започвате да използвате импулсен ток и спирате да усещате терапията толкова силно, а ефективността продължава да бъде висока. При стойността на ПУЛСИРАЩ 60 ефективността намалява, но това не означава, че няма да се отървете от изпотяването, просто ще отнеме малко повече време. В допълнение, терапията е почти неусетна за огромна част от частите на тялото. Целта ви трябва да бъде да постигнете най-високата стойност на ПУЛСИРАНЕ, при която чувствате само леко изтръпване.

Поне един от електродите променя цвета си след няколко употреби, но това не влияе на ефективността или безопасността на терапията.

Това, което оказва влияние върху ефективността, са минералните или калциевите отлагания върху електродите, причинени от твърдостта на водата. Колкото по-твърда е водата, толкова по-често трябва да почиствате електродите (поне веднъж на всеки 4 месеца). Потопете електродите в разтвор на вода и оцет (50/50) за една нощ, за да ги почистите. След това изплакнете старателно електродите и ги подсушете с чиста кърпа. Това ще гарантира, че терапията ще остане също толкова ефективна, колкото при първото използване на устройството.

По същия начин, окончанията на кабелите трябва да се почистват след всяка терапия, за да се предотврати натрупването на прекомерна влажност. Поставете ги на сух електрод 10 пъти подред, на всеки 4 месеца, което елиминира възможните вътрешни натрупвания и поддържа устройството в перфектно състояние.

Всичко е наред. Всяка полярност се възприема по различен начин от различните хора. Някои усещат терапията еднакво и на двете полярности. Някои я усещат по-силно на първата полярност, а други на другата полярност. Важно е да се поддържа еднакво ниво на мощност на първата и втората полярност и резултатите ще бъдат перфектни.

Устройствата Electro Antiperspirant са много надеждни. Процентът на повреди е само около 0,5% и се опитваме да разрешим проблемите ви в рамките на дни. В повечето случаи минералните отлагания върху електродите или окончанията на кабелите, които се появяват след известно време поради употребата с твърда вода, допринасят за намаляване на ефективността. Най-добрият начин да поддържате ефективността на вашия Electro Antiperspirant е периодично да почиствате електродите и да изсушавате кабелните клеми след всяка терапия.

Електродите могат да бъдат почистени по много начини. Може би най-лесният начин е да използвате разтвор от вода и оцет (50/50), в който потапяте електродите за една нощ. След това ги изплакнете старателно и ги подсушете с чиста кърпа. Това гарантира, че терапията ще остане също толкова ефективна, както при първото използване на устройството.

Да. Ако трябва да закупите резервни части, просто ни пишете имейл или ни се обадете. Нашите колеги ще ви помогнат да поръчате тези компоненти и ще ги получите в рамките на няколко дни.

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant

Отговорът е силно ДА. Всеки Electro Antiperspirant е преминал клинични тестове под наблюдението на опитни лекари и е сертифицирана медицинска помощ. Electro Antiperspirant устройствата са абсолютно безопасни, още една причина, поради която те се използват от повече от 130000 души по целия свят.

Правилно, нормалното изпотяване е здравословно. Но говорим за прекомерно изпотяване, толкова мощно, че потта капе от вас, дори когато сте напълно спокойни. Този вид изпотяване определено не е здравословен. Лекарите наричат това състояние хиперхидроза и трябва да се обърне внимание. Ако спрете хиперхидрозата, ще бъдете по-здрави от преди. И, разбира се, не забравяйте психологическото благополучие, което това ще ви донесе.

Не, не е. Просто изберете подходящото устройство. По време на разработването на Electro Antiperspirant бяха тествани различни честоти на електрически ток с оглед възможно най-добраия толеранс на неговото въздействие върху човешкия организъм. Electro Antiperspirant Sensitive, Sensitive PRO и най-добрият импулсен Electro Antiperspirant ELITE са предназначени за по-чувствителни пациенти.

Йонофорезата (TWI) като технология има следните противопоказания. Не трябва да използвате йонофореза, ако някое от изброените по-долу се отнася за Вас, освен ако Вашият лекар не Ви каже друго.

 • Пациент с пейсмейкър;
 • Пациент с ICD (имплантируем кардиовертер / дефибрилатор);
 • Бременност;
 • Пациент с вътрематочно устройство, съдържащо метал - вътрематочно устройство (IUD);
 • Метални импланти в третираното място или място през което минава електричеството (ръка, крак);
 • Големи площи увредена кожа / нараняване, които не могат да бъдат покрити с мазен вазелин;
 • Пациенти с нарушения на ръцете или краката (напр. Пациенти с полиневропатия);
 • Потенциално злокачествени лезии, кожни обриви, остри локализирани инфекции или подути, счупени или възпалени области;
 • Всяка област на тялото с нарушена или липсваща чувствителност;
 • Пациенти със съмнение за или диагностицирана сърдечна недостатъчност или епилепсия

Европейският съюз, или по-точно, неговите сертифициращи органи, удостоверяват само безопасни медицински изделия, които наистина помагат. В интернет можете да намерите много производители на различни устройства, които не са преминали сертификация (дори в страните, в които се произвеждат) и продължават да се опитват да ги продават, често на нелепо ниска цена. Бихте ли закупили кола без сертификат за спирачки? Бихте ли си купили къща, която никой не е проверил предварително? Бихте ли искали да имате имплантиран пейсмейкър в сърцето, който няма сертификат СЕ (CE Certification) или не е одобрен от Националния здравен орган?

Устройствата със сертификат СЕ (CE Certification) ви гарантират, че купувате оборудване, което е безопасно и наистина използваемо за целта, за която е предназначено.

Всички йонтофорези на Electro Antiperspirant® имат сертификат СЕ (CE Certification) и също така са сертифицирани в САЩ със сертификат FDA (FDA approved) като медицински изделия за лечение на хиперхидроза / прекомерно изпотяване.

На пазара има десетки устройства, които имат някаква форма на одобрение. Ние обаче сме най-загрижени за безопасността на такива устройства. Особено тези, които биват внасяни от азиатските страни през последните няколко години и се предлагат на пазара като устройства с американски или европейски произход. Такива производители никога не са получавали разрешение да произвеждат и продават здравно оборудване в своята страна, камо ли в Европа. Това е така, понеже дори и дизайните на самите устройства не са безопасни.

Една компания наскоро се опита да продаде обикновен адаптер за променлив ток с настройки на напрежението и някои електроди, който беше продаван за йонофореза. Няма как да има защита от токов удар в такова устройство и ако такъв адаптер се повреди, ще бъде по-лошо, отколкото ако вкарате пръстите си в електрически контакт. Подобно поведение на безпринципни доставчици е тревожно и е болезнено очевидно, че те не са загрижени по никакъв начин за здравето на клиентите си.

Имайте предвид, че йонофорезата с чешмяна вода (TWI) винаги комбинира електричество, пуснато във вода. Не смятате ли, че е по-добре да имате одобрение от органите на Европейския съюз относно безопасността на такива устройства? Всеки Electro Antiperspirant има сертификат СЕ (CE Certification), както и американски сертификат FDA (FDA approved). Ние сме безкрайно сериозни по отношение на безопасността.

Необходима е лекарска рецепта при поръчка в САЩ. "Electro Antiperspirant Device" или "iontophoresis device" може да бъде написано на рецептата или Вашият лекар може да попълни този формуляр, ако му е удобно. Формата Rx може да бъде сканирана (или снимана по мобилен телефон) и изпратена на този . Може също така да изпратите факс директно от кабинета на вашия лекар до +1 305 749-0407.

Необходимо е лекарско предписание също така ако желаете парите ви да бъдат възстановени от застрахователната компания, което препоръчваме на нашите клиенти. В това ръководство ще разберете как да го направите.

Ако имате проблем с получаването на рецепта от вашия лекар, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите лекар във вашия район, който ще ви напише рецепта. Имаме база данни от лекари, които вече са предписвали Electro Antiperspirant, така че намирането на лекар за вас ще бъде въпрос на не повече от няколко дни.

Ако в интернет намерите йонофореза, за която не се изисква рецепта, има голяма вероятност това устройство да не е ефективно, със сигурност няма сертификат FDA (FDA approved) или одобрение за продажба в САЩ. Устройства като тези няма да бъдат покрити от застраховката ви и в допълнение към проблемите с ефективността, вие сте изложени на риск от невъзможност за евентуално връщане на парите.

Всеки Electro Antiperspirant съдържа много защитни технологии, които следят за вашата безопасност по време на терапията. В допълнение, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant ELITE и Electro Antiperspirant Sensitive PRO са единствените на пазара, които съдържат защитна технология, която предотвратява токов удар, дори ако хванете ръка или крак във водата или изключите адаптера от тялото. Без токови удари, само истинска помощ при прекомерно изпотяване.

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant

Разбира се, тъй като знаем, че нашите устройства наистина работят. За всяко устройство Electro Antiperspirant предлагаме 50 дневна гаранция за връщане на парите (клиентът заплаща разходите за изпращане на устройството обратно). Тази гаранция не се прилага за консумативи - адаптери.

Ние предлагаме международна 2-годишна гаранция за всички Electro Antiperspirant устройства (гаранцията не се отнася за консумативите), по време на която те ще се обслужват безплатно в случай на повреда. Във всеки случай степента на отказ на Electro Antiperspirant е по-ниска от 0,5% към момента.

Наш ангажимент винаги ще бъде да помогнем на всеки клиент, който ни даде шанс. Ние създаваме тези планове напълно безплатно за тези клиенти, които смятат, че резултатите от лечението им не са толкова големи, колкото са очаквали. Персонализираните планове могат да бъдат създадени веднага след попълването на плана от инструкциите за употреба, когато потребителят вече има опит с лечението и тогава можем да работим заедно за най-добрия възможен резултат.

Разбира се, не само поддръжка за клиенти, но и персонализирани планове за лечение, които да направят резултатите максимално удовлетворяващи за вас. Пресонализирано лечение. Ако нещо не е ясно от инструкциите за употреба, просто се свържете с нас и ще се радваме да ви съдействаме.

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant

Според Националната медицинска библиотека на САЩ "Хиперхидрозата е здравословно състояние, при което човек се поти прекомерно, както и непредвидимо. Лицата, засегнати от хиперхидроза, се потят дори в студена или релаксираща обстановка."

Прекомерното изпотяване / хиперхидроза може да окаже пагубно влияние върху емоциите на засегнатия индивид. Страдащите често описват влошаване на чувството си за благополучие и желание за живот. Хората с хиперхидроза осъзнават състоянието си и инстинктивно се опитват да адаптират начина си на живот към хиперхидрозата. В по-голямата част от случаите това включва избягване на социални дейности или кариерно развитие. Често се случва човек, страдащ от прекомерно изпотяване, да прави неща, които могат да бъдат неразбираеми за другите, които не знаят причината за тях.

Добрата новина е, че благодарение на устройствата Electro Antiperspirant, хиперхидрозата може да се лекува много бързо, дълготрайно и изключително безопасно. Ако ни дадете шанс и закупите едно от устройствата Electro Antiperspirant, ние ще направим всичко възможно да ви отървем от вашата хиперхидроза / изпотяване веднъж завинаги.

Всеки Electro Antiperspirant може да бъде изплатен на вноски, разпределени за няколко месеца. Това става чрез платежната система PayPal. Всичко, което трябва да имате, е кредитна карта или PayPal сметка. Изберете Разсрочено плащане като начин на плащане по време на поръчката, след което просто попълнете това, от което се нуждае системата и готово. Ако имате нужда от помощ, моля пишете ни или ни се обадете.

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant