Купете сега и ще бъдете сухи до Великден! Отстъпка от 40%. Само до 31.3.2023 г. Гаранция за връщане на парите и безплатна доставка навсякъде!


КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА
Electro Antiperspirant ELITE
Гнездо:
В наличност и готово за изпращане
Захранване + вградена акумулаторна батерия
Променлива ПУЛСИРАЩА технология
САЩ = безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите


Electro Antiperspirant® ELITE


Най-ефективните от работещите! Първата импулсна и напълно автоматизирана машина, предназначена за болници, клиники и домашна употреба, която ще ви освободи от изпотяване дори за няколко месеца при еднократно приложение.

В началото на лечението просто избирате зоната, засегната от прекомерно изпотяване и компютърът ще направи всичко за вас. Революционната импулсна технология позволява лечението на всяка част на тялото да бъде нежно и комфортно. Благодарение на променливотоковия адаптер и вградената батерия с висок капацитет, никога няма да останете без батерии.

Окончателно и нежно решение при прекомерно изпотяване на ръцете, краката и подмишниците (включени в основния пакет). С допълнителни адаптери може да се лекува успешно и дълготрайно прекомерното изпотяване на главата, челото, корема, гърба, задните части, гърдите и други части на тялото. Гаранция за връщане на парите в случай, че не сте доволни и експресна доставка по целия свят безплатно!Противопоказанията са бременност, сърдечни проблеми,

пейсмейкър или друг животоподдържащ имплант

или метален имплант в близост до зоната на лечение.