Спестете до 40%, като поръчате до 10.12.2023 г. и кажете сбогом на досадното изпотяване! Гаранцията за връщане на парите за поръчки, направени през декември, обратното броене започва от 25 декември.


КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА
Electro Antiperspirant Forte
Гнездо:
В наличност и готово за изпращане
Одобрено медицинско изделие
Тествано от водещи дерматолози
Мрежово захранване от 100-240 V
САЩ = безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите


Electro Antiperspirant® Forte


Отървете се от изпотяването навсякъде по тялото с напълно нова технология, изградена върху основите на най-успешното решение за прекомерно изпотяване през последното десетилетие. Първото, и засега единствено, решение в света, което спира потенето при 100% от участниците в клиничното изпитване.

Премахнете изпотяването по ръцете, краката и подмишниците (с основния пакет). С допълнителните адаптери, прекомерното изпотяване на главата, челото, корема, гърба, задните части, гърдите и други области на тялото също може да бъде излекувано - успешно и за дълго.

Electro Antiperspirant Forte е съвместим с всички допълнителни адаптери от нашето предложение. Цената на продукта вече включва експресна доставка по целия свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетворение. Инструкциите за употреба са на вашия език.Противопоказанията са бременност, сърдечни проблеми,

пейсмейкър или друг животоподдържащ имплант

или метален имплант в близост до зоната на лечение.