Ще ви освободим от изпотяването по ръцете, главата, подмишниците, краката, гърба, корема, задните части и много други области на тялото! Край на изпотяването само за една седмица и в продължение на много месеци.

При поръчка преди 24.5.2022 г. получавате отстъпка до 40% на всеки Electro Antiperspirant.

Подкрепете Украйна заедно с нас! Ще дарим 10% от продажбата на всеки Electro Antiperspirant на украинските семейства, засегнати от войната.

Electro Antiperspirant Forte
Гнездо:
В наличност и готово за изпращане
Одобрено медицинско изделие
Тествано от водещи дерматолози
Мрежово захранване от 100-240 V
САЩ = безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите


Electro Antiperspirant® Forte


Отървете се от изпотяването навсякъде по тялото с напълно нова технология, изградена върху основите на най-успешното решение за прекомерно изпотяване през последното десетилетие. Първото, и засега единствено, решение в света, което спира потенето при 100% от участниците в клиничното изпитване.

Премахнете изпотяването по ръцете, краката и подмишниците (с основния пакет). С допълнителните адаптери, прекомерното изпотяване на главата, челото, корема, гърба, задните части, гърдите и други области на тялото също може да бъде излекувано - успешно и за дълго.

Electro Antiperspirant Forte е съвместим с всички допълнителни адаптери от нашето предложение. Цената на продукта вече включва експресна доставка по целия свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетворение. Инструкциите за употреба са на вашия език.Противопоказанията са бременност, сърдечни проблеми,

пейсмейкър или друг животоподдържащ имплант

или метален имплант в близост до зоната на лечение.