Ние поддържаме февруари сух! Укротете силното изпотяването навсякъде по тялото си,

с брутална отстъпка до US$300!! Само до 25.2.2024 г.
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА

Electro Antiperspirant

От 2010 г. гамата от устройства за лечение на прекомерно изпотяване е разширявана до сегашния си вид. През 2010 г. компания от група HIGHTECH DEVELOPMENT Group пуска на пазара първото устройство, наречено Electro Antiperspirant. То се различава от другите подобни решения, главно в простотата на работа, използването на обикновени батерии тип АА (или техния презареждаем вариант) и ефективността, несравнима в света. По време на клиничните тестове под медицинско наблюдение, през 2010-2012 г., това устройство доказва способността си да помогне при прекомерно изпотяване при 100% от пациентите, лекувани с него. Благодарение на своята универсална природа и своята пригодимост за много части на тялото, ние все още го предлагаме. Няма какво много да се подобри при ефективност на 100%.

Electro Antiperspirant Sensitive

Независимо от това, устройство, наречено Electro Antiperspirant Sensitive, беше пуснато на пазара през втората половина на 2012 г. То се различава от първия Electro Antiperspirant главно поради променения токов поток, което позволява устройството да се използва и от хора с чувствителна кожа. Патентован механизъм за предотвратяване на токов удар при неправилна употреба също беше приложен за първи път при това устройство. Такъв токов удар никога не е представлявал опасност, но отстраняването му привлече тези, които до момента се колебаеха за лечението. С Electro Antiperspirant Sensitive можете да свързвате и да изключвате устройството по всяко време по време на лечението и устройството няма да ви причини токов удар. То е предназначено специално за жени и пациенти с по-чувствителна кожа, за терапия на ръцете, краката и подмишниците. За лечението на двете ръце едновременно, не се нуждаете от ничия помощ, за разлика от първия Electro Antiperspirant.

Electro Antiperspirant ELITE

Въпреки че изглеждаше, че HIGHTECH DEVELOPMENT Group вече постигна всичко за премахването на прекомерното изпотяване по света, не беше точно така. И така през 2015 г. Electro Antiperspirant ELITE видя бял свят. Това бе съвсем ново устройство, изградено върху 100%-ната ефективност на първия Electro Antiperspirant, с патентована технология за предотвратяване на токов удар, както и Electro Antiperspirant Sensitive. И това не е последната новина. Electro Antiperspirant ELITE може да се захранва или от електрически контакт или от интегрирана батерия с голям капацитет, за първи път в историята. То може да бъде свързано навсякъде по света, благодарение на система, която може да борави с 100-240 волта електрическа енергия, просто изберете типа гнездо, когато поръчвате. Electro Antiperspirant ELITE е напълно автоматизирано устройство, оборудвано с микропроцесор и нов тип импулсна технология, което дава възможност да се използва и от хората с най-чувствителна кожа на много части на тялото. Просто изберете частта от тялото, от която искате да премахнете прекомерното изпотяване, натиснете бутона Start и Electro Antiperspirant ELITE ще се погрижи за всичко. Нямате нужда от чужда помощ за терапия на двете ръце.

Новините не свършват дотук. Благодарение на изследванията, проведени между 2016 и 2017 г., технологията, използвана в Electro Antiperspirant и Electro Antiperspirant Sensitive е подобрена, за да се постигне още по-дълготраен ефект от двете оригинални устройства. Така че можете да спрете потенето за месеци с тези устройства, работещи на батерии! Новите устройства се наричат Electro Antiperspirant Forte и Electro Antiperspirant Sensitive PRO и са поръчани от хиляди доволни клиенти от момента на пускането им на пазара. Обикновени батерии тип AA или презареждаемият им вариант от тях са достатъчни за тяхната работа. Вече няма да плащате допълнителни пари след покупка.

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant