Ние поддържаме февруари сух! Укротете силното изпотяването навсякъде по тялото си,

с брутална отстъпка до US$300!! Само до 25.2.2024 г.
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА
Как работи устройството Electro Antiperspirant в сауна при 100°C

Какво е Electro Antiperspirant

Устройствата Electro Antiperspirant са разработени изключително срещу най-силното изпотяване на всички части на тялото. Те са сертифицирани медицински изделия и са одобрени от най-добрите лекари, които се занимават с прекомерното изпотяване. В момента те помагат на повече от 130,000 души по целия свят и се използват в стотици лечебни заведения.

Как работят устройствата Electro Antiperspirant

Устройствата Electro Antiperspirant използват значително подобрена и безопасна технология, наречена йонофореза. Тази технология, с помощта на много слаби електрически импулси, стимулира кожата, засегната от прекомерното изпотяване, така че изпотяването спира в рамките на няколко дни. Желаният ефект идва след няколко дни и продължава до няколко месеца. Поддържайки го, този период може да бъде удължен за неопределено време, без нежелани ефекти.


Срещу какви видове изпотяване помагат устройствата Electro Antiperspirant

Всички устройства Electro Antiperspirant ще ви освободят от всякакъв вид изпотяване (включително стресово изпотяване), независимо от причината. Изпотявате ли се на дланите или краката? Не сте в състояние да ходите с отворени обувки през лятото или трябва да вземете резервни дрехи на работа, заради потенето? Изпотявате ли се когато изнасяте реч или просто без причина? Петна от пот на подмишниците, потта капе по лицето ви, потни гръб и задни части, познато ли ви е? Устройствата Electro Antiperspirant винаги ще ви помогнат.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ПРЕМАХНЕТЕ ИЗПОТЯВАНЕТО И ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ НОРМАЛНО?

Препоръчва се от водещи лекари (кликнете за уголемяване)

Гледайте видео инструкциите