Изживейте първото си лято без пот! С Electro Antiperspirant ще сте сухи само за седмица и то навсякъде по тялото си.

При поръчка преди 18.4.2024 г., получавате отстъпка до 40% отстъпка за всеки Electro Antiperspirant!
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА

Най-ефективното решение в световен мащаб

Най-ефективното в света решение на прекомерното потене

Устройствата Electro Antiperspirant никога не биха могли да бъдат толкова ефективни, ако просто копираме множеството решения, които съществуват до момента по света. Как е възможно Electro Antiperspirant да бъде първото и все още единственото устройство на пазара, което помогна на 100% от пациентите по време на клиничните тестове? Работихме по технологията, която прави устройствата Electro Antiperspirant толкова ефективни в продължение на много години, преди да ги пуснем на пазара. Ние го модифицирахме и тествахме отново и отново, докато наистина станаха способни да помогнат на всеки, който страда от прекомерно изпотяване. Няма значение на коя част на тялото искате да използвате Electro Antiperspirant. Всеки има възможност да избира от широката гама адаптери и устройства. Electro Antiperspirant® е регистрирана търговска марка на компанията HIGHTECH DEVELOPMENT Group, ако изберете продукт с това име, можете да сте сигурни, че получавате марков продукт, който успешно се използва от хиляди пациенти по целия свят.

Предотвратяване на токов удар

Electro Antiperspirant със защита от токов удар

Много важна характеристика на устройствата Electro Antiperspirant е тяхната безопасност. Всяко от тях има някои вградени защити, които предотвратяват всякакъв риск. Electro Antiperspirant Sensitive и Electro Antiperspirant ELITE импулсно устройство дори стигат дотам, че напълно елиминират всекаква възможна вреда, дори ако се използват неправилно. Тайната на тази технология за безопасност е набор от електрически вериги, които постоянно се адаптират към тялото ви и създават терапия, съобразена точно с вас. Ако извадите крайниците си от контейнерите или свалите адаптерите от тялото си по всяко време на терапията, веригата реагира и ви предпазва от неприятен токов удар. Това е абсолютно уникална и патентована технология, така че няма да я намерите никъде другаде по света, освен в Electro Antiperspirant. Абсолютна безопасност и клинично доказана 100% ефективност, това е Electro Antiperspirant.

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant

Импулсна терапия

Electro Antiperspirant с ПУЛСИРАЩА терапия

Импулсната терапия е напълно нова технология, която за първи път се използва в устройството Electro Antiperspirant ELITE. То е изградено по доказаната технология на класическия Electro Antiperspirant и Electro Antiperspirant Sensitive и добавя напълно нов контрол на тока, който дава възможност дори на най-чувствителния човек да използва устройството и да се отърве от прекомерното изпотяване навсякъде по тялото. Импулсният ток в Electro Antiperspirant ELITE е напълно регулируем и не се ограничавате до предварително зададени стойности, които може да не са подходящи за всеки. Що се отнася до това за кого е най-подходящ, той е перфектен избор за тези, за които електротерапията обикновено причиниява дискомфорт. Чувствителни сте и искате да използвате Electro Antiperspirant навсякъде по тялото? Изберете Electro Antiperspirant ELITE. Electro Antiperspirant Sensitive е предназначен и за чувствителни лица, които могат да го използват на ръцете, краката и подмишниците. Класическият Electro Antiperspirant е предназначен за тези, които искат да използват Electro Antiperspirant навсякъде по тялото и електротерапията не им създава проблеми.