Удобни адаптери за подмишниците
79 $ 119 $
В наличност 1x

Анатомични адаптери, които се приспособяват към неравностите на подмишниците и осигуряват перфектно пренасяне на електроантиперспирантната терапия върху кожата, засегната от прекомерно изпотяване. Те са категоричният избор на хиляди наши клиенти от мъжки и женски пол всяка година.

Удобните адаптери за подмишници могат да се комбинират с всички наши устройства и се доставят с инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Адаптер за лице
119 $ 189 $
В наличност 4x

Този анатомичен адаптер с форма на маска е предназначен за предна терапия на лицето. Ако се изпотявате около устните, под носа, около очите и на други места по лицето, този адаптер е за вас. Ако имате по-високо чело, е препоръчително да го комбинирате с адаптера за чело.

Той може да се използва в комбинация с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE. Включени са инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Специален апликатор
89 $ 139 $
В наличност 4x

Този апликатор е най-универсалният от нашата гама.Той може да се използва най-вече върху корема, гърдите, гърба, задните части, но също и върху бедрата и прасците.

В комбинация с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE хиляди наши клиенти го използват за третиране на всяка от тези зони . Включени са инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Адаптер за чело
89 $ 139 $
В наличност 3x

Ако се потите само на челото, този адаптер е за вас . Може да се използва в комбинация с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE.

Адаптерът за челото включва инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Адаптер за космената част на главата
239 $ 299 $
В наличност 1x

Адаптер, предназначен за тези от нас, които се потят особено в косата на главата или на тила. Ако по лицето и дрехите ви попадат капчици пот от косата, този адаптер, заедно с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE, е за вас.

Включени са инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Големи контейнери за Electro Antiperspirant
88 $
В наличност 5x

Ако краката ви са големи или се потят до глезена.