Вземете до 40% отстъпка от Electro Antiperspirant

и се насладете на първото си лято сухи! Само още 1 ден!

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ЛЕЧЕНИЕ

Наш приоритет е да ви помогнем при прекомерно изпотяване, сякаш помагаме на себе си или на наши близки. Ние сме не само технологична компания, която произвежда медицински продукти. Наистина искаме да помогнем, така че не сме доволни само да ви продадем устройство.

Тествахме всички Electro Antiperspirants от нашата продуктова линия върху себе си. Имаме опит с всички видове изпотяване и сме помогнали на повече от 150.000 души до момента с проблеми, причинени от прекомерно изпотяване. Всичко започва с получаването на избраното от вас устройство, включително подробни инструкции на вашия език. Инструкциите за употреба са половината от битката. Препоръчваме да ги прочетете поне 2 пъти преди първата терапия.

 

Започнете лечението

Ако нещо не е ясно след като прочетете инструкциите за употреба, можете да се свържете с нас безплатно чрез ИМЕЙЛ или ТЕЛЕФОН. Винаги сме насреща да ви посъветваме как да започнете и как да продължите терапията. Най-важното в началото на лечението е комуникацията в случай на каквито и да било неясноти. Ние сме посъветвали десетки хиляди хора. Ще посъветваме и вас.

 

Изчакайте резултатите

В зависимост от частта на тялото, вие ще спрете да се потите след 4-12 терапии. Потенето отшумява бързо в огромнен процент от случаите. Възможно е докато правите терапията все още да се потите, но след това да се събудите един ден и вече не се. Да, знаем, че вие не се потите в съня си, както и ние. След като потенето ви спре, спрете терапиите. От този момент нататък сте във фаза на поддържане и трябва да направите само 2-3 терапии, след като изпотяването ви започне да се завръща.

 

Tук сме за вас и бихме предпочели да умрем, отколкото да не ви помогнем.

Знаем какво е да се живее с прекомерно изпотяване, така че няма да спрем, докато не сте сухи.

 

Изберете къде да се отървете от прекомерното изпотяване или Купете Electro Antiperspirant

Нуждаете се от допълнителна консултация относно лечението? Свържете се с нас!

В случай, че изпотяването не отшуми след 12 процедури, няма нужда да се притеснявате. Това е рядкост, но от опит знаем как да коригирате плана си за лечение, за да можем да оправим всичко. Първо е необходимо да се свържете с нас възможно най-скоро след последната терапия. Ще ви изпратим някои въпроси, на които ще можете да отговорите, благодарение на вече приключилото лечение. След това, въз основа на отговорите ви, ще съставим ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН, пригоден специално за вас, който ще премахне изпотяването ви. Вече успяхме да помогнем чрез тези планове на хора с атопична екзема на ръцете, които също се изпотяваха, както и да помогнем на хора с много чувствителна кожа и всички останали.