Вземете до 40% отстъпка от Electro Antiperspirant

и се насладете на първото си лято сухи! Само още 1 ден!

Където най-добрата американска технология среща европейските познания

HIGHTECH DEVELOPMENT ООД се занимава с разработване, производство и дистрибуция на медицински изделия на базата на електричество от 2010 г. През това време нейните продукти са помогнали на повече от 150.000 клиенти по целия свят.

Нашият център за разработване на продукти се намира в САЩ (Маями, Флорида), а основният ни производствен център - в Европейския съюз (Прага, Чехия).  С опита си, натрупан на двата континента, и работата си с десетки хиляди наши клиенти, ние сме в състояние по-добре от всеки друг да разберем, проектираме и приложим решения, които наистина помагат за решаването на вашите проблеми.  

Нейната продуктова линия йонофорези Electro Antiperspirant® помага на хората, страдащи от прекомерно изпотяване (хиперхидроза) в хиляди домакинства и клиники, да живеят нормален живот. Това са уникални продукти, използващи технология, която беше първата и единствена в света, която успя да помогне на 100% от пациентите по време на клиничните изпитвания. Тази ефективност, която никой друг продукт не достига, се постига чрез сътрудничество с най-добрите лекари и работа в тясно сътрудничество с пациенти, чиито изисквания са пряко вградени в новоразработените решения. Никое от устройствата Electro Antiperspirant никога няма да ви разочарова. Дори ако това се случи, ние ще Ви върнем парите!

Компания

HIGHTECH DEVELOPMENT

7950 NW 53RD STREET, SUITE 337, MIAMI, FL 33166

www.hightechdevelopment.com

info@hightechproduction.com