Electro Antiperspirant® ELITE
977 $ 1 200 $
В наличност 2x
Разделени плащания от 246 $
Приложимо навсякъде по тялото
Completely automatic polarity change
Най-силната машина в световен мащаб
Захранва се както от батерии, така и от електрическата мрежа
Силата на постоянния ток + нежността на пулсовата терапия
Напълно автоматична машина от ново поколениеa

Най-ефективният от ефективните! Първото импулсно и напълно автоматично устройство, предназначено за болници, клиники и домашни потребители, което ще ви избави от изпотяването в продължение на месеци с еднократна употреба. В началото на терапията задавате коя част от тялото си искате да се отървете от изпотяването и вграденият компютър прави всичко вместо вас. Революционната импулсна технология ви позволява да третирате всяка част на тялото без дискомфорт и много чувствително. Благодарение на мрежовия адаптер и вградената батерия с голям капацитет никога повече няма да бъдете изненадани от изтощени батерии. Окончателното и щадящо решение за прекомерно изпотяване на ръцете, краката и подмишниците (включени в основния пакет). С допълнителните адаптери дори прекомерното изпотяване може да се третира успешно за дълъг период от време Изпотяване на главата, челото, корема, гърба, седалището, гърдите и други части на тялото. Гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност и безплатна експресна доставка по целия свят!

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Forte
495 $ 699 $
В наличност 1x
Разделени плащания от 124 $
Клинично потвърдена 100% ефективност срещу изпотяване
Приложимо навсякъде по тялото
Лесен за работа
Захранване 100-240V
Completely automatic polarity change

Отървете се от изпотяването навсякъде по тялото си с изцяло нова технология, изградена върху основата на най-успешното решение за прекомерно изпотяване през последното десетилетие. Първото и единствено решение в света до момента, което спира изпотяването при 100% от участниците в клинични проучвания.

Отървете се от потните ръце, крака и подмишници (в основната опаковка). С допълнителните адаптери може да се третира успешно в дългосрочен план и прекомерното изпотяване на главата, челото, корема, гърба, седалището, гърдите и други части на тялото.

Electro Antiperspirant Forte е съвместим с всички допълнителни адаптери от нашата гама. Цената на продукта вече включва експресна доставка за цял свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност. Инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Sensitive PRO
538 $ 901 $
В наличност 2x
Разделени плащания от 111 $
Захранване 100-240V
Completely automatic polarity change
Терапия за ръце без да е нужна чужда помощ
Нежна ПУЛСИРАЩА технология
Подходящ за терапия на подмишниците
Автоматичен старт на терапията

Уред от ново поколение с удължен ефект, предназначен специално за жени и пациенти с по-чувствителна кожа. Специално проектиран за терапия на двете ръце без помощта на втори човек, краката, а с допълнителните адаптери за комфорт на подмишниците - и за успешно премахване на прекомерното изпотяване в областта на подмишниците.

Цената на продукта вече включва експресна доставка за цял свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност. Инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00
Комплект за бърза терапия на крайниците
657 $ 979 $
В наличност 4x
Разделени плащания от 151 $
Захранване 100-240V
Completely automatic polarity change
Нежна ПУЛСИРАЩА технология
Подходящ за терапия на подмишниците
Автоматичен старт на терапията
2 пъти по-бързо лечение на всички крайници

Първото устройство на пазара, което позволява много бързо третиране на ръцете и краката едновременно. Времето, необходимо за третиране на четирите крайника, е намалено с 50% до максимум 24 минути, като продължителността и бързината на ефекта се запазват. Благодарение на автоматичната система не сте зависими от друг човек.

Запазете ръцете, краката и подмишниците си (с опционалните адаптери Comfort Armpit) сухи още днес. Цената на продукта вече включва експресна доставка за цял свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност. Инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00