Потите ли се през зимата? Ние произвеждаме решение, което е помогнало на близо 150000 души по целия свят и можем да помогнем и на вас (линк към лекарските мнения). Възползвайте се от есенната разпродажба

и до 27.11.2022 г. ще получите отстъпка до US$300, гаранция за връщане на парите в случай на недоволство и безплатна доставка.
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА
Electro Antiperspirant срещу изпотяването с безплатна доставка

Независимо дали сте от Франция, Филипините, Хаваите, Виетнам, Канарските острови или може би Бутан, ние винаги ви доставяме Electro Antiperspirant безплатно, в рамките на няколко работни дни.

САЩ: 1 ден

до Северна Америка:1 ден
до Южна Америка:1-3 дни
до Европа:2-3 дни
до Австралия:2-4 дни
до Азия:2-4 дни

Разходите за доставка вече са включени в цената на продукта и не заплащате нищо допълнително. Където е възможно, ние използваме експресни транспортни услуги (UPS, DHL и т.н.), които доставят пратката до вас, навсякъде по света, наистина бързо. В някои страни използваме стандартната пощенска услуга. Във всеки случай винаги ще получавате проследяващ номер на имейл адреса, въведен по време на поръчката, така че можете да следите движението на пратката по пътя ѝ към вас.

* Ако сте от място извън Европейския съюз, е възможно митническото учреждение на вашата страна да поиска така нареченото мито за внос от вас. За съжаление обаче, сумата е извън нашия контрол, затова препоръчваме да я проверите в митническия си офис, преди да поръчате the Electro Antiperspirant извън Европейския съюз.