Потите ли се през зимата? Ние произвеждаме решение, което е помогнало на близо 150000 души по целия свят и можем да помогнем и на вас (линк към лекарските мнения). Възползвайте се от есенната разпродажба

и до 27.11.2022 г. ще получите отстъпка до US$300, гаранция за връщане на парите в случай на недоволство и безплатна доставка.
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА
Йонофорези Electro Antiperspirant срещу изпотяването с гаранция за връщане на парите

Ние предлагаме гаранция за връщане на парите за всяко устройство от нашата продуктова гама за период от 50 дни от получаването на устройството. Разбивката на терапиите в инструкцията за употреба, която се доставя с устройството, е зададена на 28 дни.

Въпреки това, по-голямата част от потребителите на Electro Antiperspirant спират да се потят през първата или втората седмица на употреба. Ако до този момент ефектът не ви удовлетворява, просто се свържете с нас на телефонния номер или имейла, които ще намерите на тези страници. Ние ще ви изготвим персонализиран план за лечение и ще разширим гаранцията за удовлетвореност напълно безплатно, така че да бъдете удовлетворени в максимална степен. Ако въпреки това решите да върнете устройството, ще получите парите си обратно.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ПРЕМАХНЕТЕ ИЗПОТЯВАНЕТО И ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ НОРМАЛНО?