Потите ли се през зимата? Ние произвеждаме решение, което е помогнало на близо 150000 души по целия свят и можем да помогнем и на вас (линк към лекарските мнения). Възползвайте се от есенната разпродажба

и до 27.11.2022 г. ще получите отстъпка до US$300, гаранция за връщане на парите в случай на недоволство и безплатна доставка.
КЛИКНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА

"Наш приоритет е всички наши колеги да са имали пряк опит с прекомерно изпотяване. Това е единственият начин да разберем истински всички, които страдат от прекомерно изпотяване и наистина да им помогнем, а не просто да обещаем да го направим."

Правите ли понякога упражнения, тичате или вдигате тежести и потта буквално се излива от вас? Ако спирате да се потите, когато приключите с упражненията, всичко е наред. Но какво става ако не спрете да се потите? Изпотявате ли се, когато се качите в отопляем автобус през зимата? Изпотяват ли ви се задните части или слабините, когато сте нервни? Потенето под гърдите може да бъде скрито, но в комбинация с екстремно изпотяване на подмишниците то разрушава психиката и ние знаем много за него. Отговорът е прост, специален апликатор и едно от съвместимите устройства Electro Antiperspirant. Той може да бъде прикрепен към гърба или гърдите ви или да седнете върху него, което води до спиране на изпотяването на задните части.

Сертифицирано медицинско изделие срещу прекомерно изпотяване (хиперхидроза)

Над 130.000 доволни клиенти

Край на прекомерното потене след няколко употреби

ВИЖТЕ ВРЕМЕТО
ЗА ДОСТАВКА

ВИЖТЕ ГАРАНЦИЯТА
ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

САЩ: 1 ден

до Северна Америка:1 ден
до Южна Америка:1-3 дни
до Европа:2-3 дни
до Австралия:2-4 дни
до Азия:2-4 дни

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
ИЛИ ВИ ВРЪЩАМЕ ПАРИТЕ

Професионално съдействие,
ако ви е необходима помощ

Цели 50 дни от получаването на устройството

Безплатен персонализиран план за лечение

Сравнете Electro Antiperspirant-и Купете Electro Antiperspirant