Машини за йонофореза:


Electro Antiperspirants са средства, разработени специално срещу най-силното изпотяване на всички части на тялото. Те са одобрени медицински изделия и са одобрени от най-добрите лекари, занимаващи се с прекомерно изпотяване. В момента те помагат на повече от 150.000  души по света и се използват в стотици лечебни заведения.

Electro Antiperspirant® ELITE
1 645 $ 2 021 $
В наличност 3x
Разделени плащания от 414 $
Приложимо навсякъде по тялото
Completely automatic polarity change
Най-силната машина в световен мащаб
Захранва се както от батерии, така и от електрическата мрежа
Силата на постоянния ток + нежността на пулсовата терапия
Напълно автоматична машина от ново поколениеa

Най-ефективният от ефективните! Първото импулсно и напълно автоматично устройство, предназначено за болници, клиники и домашни потребители, което ще ви избави от изпотяването в продължение на месеци с еднократна употреба. В началото на терапията задавате коя част от тялото си искате да се отървете от изпотяването и вграденият компютър прави всичко вместо вас. Революционната импулсна технология ви позволява да третирате всяка част на тялото без дискомфорт и много чувствително. Благодарение на мрежовия адаптер и вградената батерия с голям капацитет никога повече няма да бъдете изненадани от изтощени батерии. Окончателното и щадящо решение за прекомерно изпотяване на ръцете, краката и подмишниците (включени в основния пакет). С допълнителните адаптери дори прекомерното изпотяване може да се третира успешно за дълъг период от време Изпотяване на главата, челото, корема, гърба, седалището, гърдите и други части на тялото. Гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност и безплатна експресна доставка по целия свят!

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Forte
834 $ 1 177 $
В наличност 3x
Разделени плащания от 209 $
Клинично потвърдена 100% ефективност срещу изпотяване
Приложимо навсякъде по тялото
Лесен за работа
Захранване 100-240V
Completely automatic polarity change

Отървете се от изпотяването навсякъде по тялото си с изцяло нова технология, изградена върху основата на най-успешното решение за прекомерно изпотяване през последното десетилетие. Първото и единствено решение в света до момента, което спира изпотяването при 100% от участниците в клинични проучвания.

Отървете се от потните ръце, крака и подмишници (в основната опаковка). С допълнителните адаптери може да се третира успешно в дългосрочен план и прекомерното изпотяване на главата, челото, корема, гърба, седалището, гърдите и други части на тялото.

Electro Antiperspirant Forte е съвместим с всички допълнителни адаптери от нашата гама. Цената на продукта вече включва експресна доставка за цял свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност. Инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Sensitive PRO
906 $ 1 517 $
В наличност 1x
Разделени плащания от 187 $
Захранване 100-240V
Completely automatic polarity change
Терапия за ръце без да е нужна чужда помощ
Нежна ПУЛСИРАЩА технология
Подходящ за терапия на подмишниците
Автоматичен старт на терапията

Уред от ново поколение с удължен ефект, предназначен специално за жени и пациенти с по-чувствителна кожа. Специално проектиран за терапия на двете ръце без помощта на втори човек, краката, а с допълнителните адаптери за комфорт на подмишниците - и за успешно премахване на прекомерното изпотяване в областта на подмишниците.

Цената на продукта вече включва експресна доставка за цял свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност. Инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00
Комплект за бърза терапия на крайниците
1 106 $ 1 649 $
В наличност 2x
Разделени плащания от 254 $
Захранване 100-240V
Completely automatic polarity change
Нежна ПУЛСИРАЩА технология
Подходящ за терапия на подмишниците
Автоматичен старт на терапията
2 пъти по-бързо лечение на всички крайници

Първото устройство на пазара, което позволява много бързо третиране на ръцете и краката едновременно. Времето, необходимо за третиране на четирите крайника, е намалено с 50% до максимум 24 минути, като продължителността и бързината на ефекта се запазват. Благодарение на автоматичната система не сте зависими от друг човек.

Запазете ръцете, краката и подмишниците си (с опционалните адаптери Comfort Armpit) сухи още днес. Цената на продукта вече включва експресна доставка за цял свят и гаранция за връщане на парите в случай на неудовлетвореност. Инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Отстъпката завършва в 00d 00:00:00

Аксесоари:


Аксесоари за Electro Antiperspirant.

Удобни адаптери за подмишниците
133 $ 200 $
В наличност 2x

Анатомични адаптери, които се приспособяват към неравностите на подмишниците и осигуряват перфектно пренасяне на електроантиперспирантната терапия върху кожата, засегната от прекомерно изпотяване. Те са категоричният избор на хиляди наши клиенти от мъжки и женски пол всяка година.

Удобните адаптери за подмишници могат да се комбинират с всички наши устройства и се доставят с инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Адаптер за лице
200 $ 318 $
В наличност 4x

Този анатомичен адаптер с форма на маска е предназначен за предна терапия на лицето. Ако се изпотявате около устните, под носа, около очите и на други места по лицето, този адаптер е за вас. Ако имате по-високо чело, е препоръчително да го комбинирате с адаптера за чело.

Той може да се използва в комбинация с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE. Включени са инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Специален апликатор
150 $ 234 $
В наличност 2x

Този апликатор е най-универсалният от нашата гама.Той може да се използва най-вече върху корема, гърдите, гърба, задните части, но също и върху бедрата и прасците.

В комбинация с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE хиляди наши клиенти го използват за третиране на всяка от тези зони . Включени са инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Адаптер за чело
150 $ 234 $
В наличност 2x

Ако се потите само на челото, този адаптер е за вас . Може да се използва в комбинация с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE.

Адаптерът за челото включва инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Адаптер за космената част на главата
402 $ 503 $
В наличност 3x

Адаптер, предназначен за тези от нас, които се потят особено в косата на главата или на тила. Ако по лицето и дрехите ви попадат капчици пот от косата, този адаптер, заедно с Electro Antiperspirant Forte или Electro Antiperspirant ELITE, е за вас.

Включени са инструкции за употреба на вашия език.

Поръчка...
Големи контейнери за Electro Antiperspirant
148 $
В наличност 4x

Ако краката ви са големи или се потят до глезена.